Rhodos V210

Het is een uitstekend knikarmscherm met een strakke vormgeving. Een populair terrasscherm, betaalbaar en een zonwering die geschikt is voor bijna iedere gevel. Een traditioneel scherm met een al jaren beproefde techniek.
BEKIJKEN ►
vanaf €

Bella

Een mooi scherm met een elegante en compacte vormgeving. Door het toepassen speciale uit aluminium geëxtrudeerde montageplaten is het scherm aan bijna alle typen gevels te monteren. De afgeronde zijkappen zijn zo geconstrueerd dat u geen schroeven ziet.
BEKIJKEN ►
vanaf €

Amazone

Buitengewoon solide, compact en fraai van vormgeving. De zeer sterke en stabiele knikarmen garanderen een vrije doorloop onder uw scherm met een maximale uitval van 350 cm. Gekoppeld is het scherm te leveren tot een breedte van 15 meter (op aanvraag)
BEKIJKEN ►
vanaf €

Cannes

Het is een uitstekend cassettescherm met duitse techniek en vormgeving. Een compact en fraai afgeronde voorlijst. Speciaal voor grotere breedtes, zelfs tot meer dan 1200 cm. Ingebouwde verlichting is
extra optie.
BEKIJKEN ►
vanaf €

Alicante

Het is een uitstekend en compact cassettescherm en met een fraai afgeronde voorlijst en bovenkap. Ook geschikt voor grotere breedtes tot maximaal 700 cm. De Alicante is standaard uitgevoerd met elektrische bediening.
BEKIJKEN ►
vanaf €

D3400

De D3400 is het scherm met de strakke uitstraling en de vele mogelijkheden. Dit scherm gaat tot een breedte van 900 cm. Met een uitval van 350 cm. Door middel van het zogenaamde glijlagersysteem wordt het doek optimaal gespannen gehouden.
BEKIJKEN ►
vanaf €

Oliva

Het is een nieuw type zonnescherm, dat in bijna iedere situatie te plaatsen is. De fraaie afwerking met olijfvormige zijkappen met daarachter het unieke stelmechanisme oogt zeer compact. Dit scherm is geschikt voor muur- als plafond bevestiging.
BEKIJKEN ►
vanaf €

Sonate

De Sonate is de nieuwste aanwinst in het assortiment. Dit robuuste knikarmscherm is uitgevoerd met zware profielen in een uiterst modern design. De Sonate is een volledig cassette scherm. Wanneer het scherm gesloten is, zijn alle bewegende delen, inclusief het doek, netjes opgeborgen.

BEKIJKEN ►
vanaf €

Porto

Het is een uitstekend semi cassettescherm met een mooie afgeronde voorlijst en bovenkap. Door de perfecte aansluiting van de voorlijst met de bovenkap wordt voorkomen dat het doek aan de voorzijde vervuild. Dit scherm is handmatig en elektrisch bedienbaar.
BEKIJKEN ►
vanaf € 780.00

Olbia

Een modern terrasscherm, dankzij de afronde vormen helemaal van deze tijd. Het unieke oploopsysteem met wieltjes zorgt ervoor dat het scherm altijd perfect sluit vanuit elke stand. De degelijke knikarmen garanderen een vrije doorloop onder u scherm.
BEKIJKEN ►
vanaf € 880.00

Meer resultaten: 1 | 2 |