Markisolette

Dit type scherm is special ontworpen voor smalle hoge ramen. Bij deze zonwering zakt het doek eerst recht naar beneden, waarna het onderste deel (waarvan de hoogte instelbaar is) van de zonwering een uitvalscherm wordt.
BEKIJKEN ►
vanaf €

Florence

De Florence wordt gekenmerkt door een ronde moderne vormgeving, bovendien zit het doek opgesloten in de cassette. Zo blijft het doek nog langer als nieuw en geniet u nog langer van uw zonwering.
BEKIJKEN ►
vanaf €

65/110

Met het 65/110 uitvalscherm blijft uw woning heerlijk koel en dat voor een zeer aantrekkelijke prijs. Met de ronde voorlijst en slanke kapsteunen als kenmerk kiest u voor vertrouwde degelijkheid.
BEKIJKEN ►
vanaf €

Carre 95 (uni doek)

De Carre 95 staat garant voor jarenlang een koel binnenklimaat. Door de semi cassette constructie wordt het doek beter beschermd tegen invloeden van buitenaf. Bij een uitval groter dan 120 cm is dit scherm alleen geschikt voor een doek uit een geheel.
BEKIJKEN ►
vanaf €

Palma

De Palma wordt gekenmerkt door een strakke moderne vormgeving, bovendien zit het doek opgesloten in de cassette. Zo blijft het doek nog langer als nieuw en geniet u nog langer van uw zonwering.
BEKIJKEN ►
vanaf €

Uni-220

De Uni-220 heeft een sierlijke vormgeving met een ronde cassette. Dit Hollands kwaliteitsproduct wordt gemonteerd met behulp van muursteunen. Standaard voorzien van windvaste armen en een motorkabel van 5 meter.
BEKIJKEN ►
vanaf € 910.00

Nu € 620.00 Inclusief motor met afstandbediening !!!

Uni-120

De Uni-120 heeft een sierlijke vormgeving met een ronde cassette. Dit Hollands kwaliteitsproduct wordt gemonteerd door middel van kapsteun montage. Standaard voorzien van windvaste armen en een motorkabel van 5 meter.
BEKIJKEN ►
vanaf € 910.00

Nu € 620.00 Inclusief motor met afstandbediening !!!