Vraag nu de Gratis brochure Zonwering van Verano® vrijblijvend aan.
Klik op onderstaande knop.


UniZon Zonwering

Doortocht 18
2411 DS Bodegraven
Telefoon: (0172) 610546
Fax: (0172) 610549
info@unizon.nl

Google+

Pergolazonwering Erhardt PM

 

"Waar het knikarmscherm de grenzen bereikt, start de ERHARDT PM" Afmetingen max.: 600 x 500 of 650 x 450 cm (oplossingen buiten deze afmeting kunnen twee- resp. driedelig worden tot stand gebracht).

 

Wat u wilt: een vrije hemel, een deel schaduw of zelfs tijdelijk bescherming tegen weer en wind? Mis de geneugten die een pergolazonwering u biedt niet. De Erhardt PM pergolazonwering is de perfecte zon- en weerbescherming voor privé en zakelijk gebruik. Het moderne design met aluminium staanders, geleidingrails en ook de tegentrektechniek biedt een perfecte spanning van het doek en de beste stabiliteit ook op winderige dagen.

 

Afhankelijk van de installatiegrootte wordt een tussenrol als doekondersteuning gebruikt. De bijzondere merktekens van Erhardt PM zijn de aluminium steunen onder de geleidingrails, ze verlenen de installatie een hoge standvastigheid. Daardoor overtuigt de PM vooral als stabiele en flexibele weerbescherming. Gecombineerd met een doek voor ieder weertype (speciaal geïmpregneerd) biedt de PM vanaf een inclinatie van 15° een betrouwbare regenbescherming, bijkomend kunnen ook zogenaamde waterafvoerogen op het schermdoek worden geplaatst.

De pergola zonwering geeft schaduw waar u wilt. Dankzij de zuilconstructie kunnen zeer grote oppervlakken worden beschaduwd. Deze zonwering is ook in de horeca zeer geliefd.

 

De keuze van het zonweringdoek is erg bepalend voor de sfeer en uitstraling van een zonnescherm en daarmee de buitenkant van uw woning. Daarom bieden wij u een breed assortiment. U maakt uw persoonlijke selectie uit onze grote collectie zonweringdoeken.

 

De cassette van de PM pergolazonwering is standaard verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren:

• Antraciet (DB703)

• Wit (RAL 9016)

• Grijs (RAL 9007)

Tegen een meerprijs kan de Erhardt PM in iedere gewenste ral-kleur worden gemoffeld.

De Erhardt PM is standaard voorzien van een Somfy buismotor.

 

Kom langs, en laat u inspireren in onze showroom of klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen.