Vraag nu de Gratis brochure Zonwering van Verano® vrijblijvend aan.
Klik op onderstaande knop.


UniZon Zonwering

Doortocht 18
2411 DS Bodegraven
Telefoon: (0172) 610546
Fax: (0172) 610549
info@unizon.nl

Google+

Erhardt T100 Verandadak

 

Een topklasse verandadak. Geniet van uw terras vanaf het vroege voorjaar tot diep in de herfst met een aluminium veranda van Erhardt. Het Erhardt verandadak word geleverd in twee verschillende modellen, het type T100 (max. diepte 350 cm) en het type T150 (max. diepte 600 cm). Beide modellen kunnen worden uitgevoerd met 2 staanders tot een breedte van 700 cm, waardoor een hinderlijke derde staander wordt voorkomen.

 

 

De complete constructie van onze veranda’s worden vervaardigd van hoogwaardig aluminium, standaard dubbel gepoedercoat in de kleuren wit, structuur RAL 9007 of structuur db-703, maar zijn uiteraard ook leverbaar in elke gewenste ral- of structuurlak.

Door het toepassen van sterke geёxtrudeerde profielen in combinatie met gelaagd glas geniet u eindeloos van een onderhoudsvrij kwaliteits product, 4 seizoenen lang...

 

De veranda kan worden uitgevoerd als tuinkamer, compleet met spiekozijnen, glazen schuifwanden, onderbouw verandazonweringen geïntegreerde led verlichting. Een verwarming zorgt ervoor dat ze tot in de late uurtjes kunnen genieten van het buitenleven. De veranda’s van Erhardt zijn standaard voorzien van dakoverstek waardoor de overkapping een speelse en strak belijnde uitstraling heeft. Meestal toegepast met montage aan de woning, maar ook als vrijstaand zadeldak of als carport voor uw auto en fietsen. Daarnaast ook in verschillende vormen te realiseren zoals 90 graden om de hoek en toe te passen bij ongelijke wanddelen.

 

Steeds meer worden veranda’s voorzien van verlichting (geïntegreerd in liggers of als lichtlijst), maar ook een serrezonwering (als op- of onderbouw) verruimen het genot van het buitenleven. Verticale zonwering zoals rits-screens voorkomen de hinder van een laagstaande zon en houden de wind buiten. Met spiekozijnen in elk denkbare vorm, al dan niet voorzien van “borstwering” kunt u uw tuinkamer of veranda perfect af sluiten. Wilt u het geheel kunnen openen dan zijn glazen schuifwanden de oplossing, uit te voeren met 2, 3, 4 of 5 sporen waardoor max 10 glaselementen in 1 schuifwand kunnen worden toegepast voor maximale opening tijdens warme en heerlijke zomerdagen.

 

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen klik dan hier of kom eens langs

en laat u inspireren in onze showroom.