Vraag nu de Gratis brochure Zonwering van Verano® vrijblijvend aan.
Klik op onderstaande knop.


UniZon Zonwering

Doortocht 18
2411 DS Bodegraven
Telefoon: (0172) 610546
Fax: (0172) 610549
info@unizon.nl

Google+

Leveranciers

UniZon levert kwaliteitsprodukten van vele verschillende toeleveranciers. Zo zijn o.a de producten van de onderstaande leveranciers bij UniZon te krijgen. Klik op de links om de site met assortiment van de leveranciers te laden en evt. het assortiment te doorzoeken.

Somfy

Somfy zorgt voor elektrisch bedieningsgemak in uw woning. Laat u verleiden door de handige en fraai vormgegeven bedieningsmogelijkheden!

 

Klik hier voor de site van Somfy

Luxaflex

Luxaflex® Raamdecoratie biedt eigentijdse raambekledings produkten met een eigentijdse uitstraling!

 

Klik hier van de site van Luxaflex

Elero

Elero zorgt voor de besturingssystemen van onze zonweringen en rolluiken.

 

Klik hier voor de site van Elero

Unilux

Als fabrikant van horren, importeur van de Japanse plisséhordeur en ontwikkelaar van het Topspin® zonweringsysteem heeft Unilux inmiddels een naam hoog te houden.

 

Klik hier voor de site van Unilux

Swela

De kwaliteitsproducten, die als swela bekend staan, worden op de meest verschillende "zonnige" plaatsen gebruikt. Van stoelbekleding op terrasmeubelen tot zonweringdoek en van serre-zonweringdoek tot cabrioletkappen.

 

Klik hier voor de site van Swela

Hylas

Hylas is de specialist op het gebied van acryl- en screendoekconfectie. Ze leveren maarwerk voor de vakhandel.

 

Klik hier voor de site van Hylas

ABZ

ABZ Raamdecoratie, gevestigd in Den haag, produceert en verkoopt, met behulp van een uitgebreid dealernetwerk, raamdecoratie. Diverse uitgebreide collecties met veel keuze op gebied van materialen, stoffen, kleuren en dessins.

 

Klik hier voor de site van ABZ

Verano

Verano® vervaardigt een groot aantal producten voor binnenzonwering en buitenzonwering, rolluiken, terrasoverkappingen, glaswanden alsmede sectionale garagedeuren. Het hoofdkantoor van Verano® Nederland is gevestigd in Best.

Klik hier voor de site van Verano

Velux

VELUX Nederland B.V. importeert en distribueert VELUX dakvensters en aanverwante artikelen zoals raamdecoratie en zonweringsproducten.

Fikszo

Fikszo is een vooraanstaande producent van interieurverfraaiende produkten, waarmee consumenten op eenvoudige en stijlvolle wijze hun wooncomfort kunnen verhogen.

AVZ

Aluminium Verkoop Zuid (AVZ) is een voorraadhoudende groothandel in profielen en onderdelen voor aluminium toepassingen.

Metacon

Metacon, sinds jaren producent van beveiligingsrolluiken voor binnen en buiten.

Dickson

Twintig jaar geleden was Dickson al de referentie in zonweringdoek. Vandaag zijn we wereldwijd leider in technisch textiel voor verbetering en bescherming van het woonmilieu. Dickson is nu actief op de markt van de zonwering, van outdoor/indoor meubelstoffen en van textiel voor boten.

Erhardt

Erhardt producten worden in Duitsland vervaardigd; om precies te zijn in Burtenbach/Bayern. Eersteklas vakmensen staan borg voor beproefde Erhardt-kwaliteit – langdurig en met ervaring.

Klik hier voor de site van Erhardt

Eurobis

Euro-Bis levert diensten in de oppervlaktebehandeling van metalen voorwerpen. De hoofdactiviteit hierbij is poedercoating.

MySun

Kwaliteit in optima forma, dat ziet u terug in de producten van mySun.
Comfort, sfeer en optimale bescherming, gevat in fraaie en solide designs.
Zorgvuldig geassembleerd en precieus afgewerkt met de meest
hoogwaardige materialen.

 

Klik hier van de site van My Sun

Reflex

Reflex is de eigen rolluiken- en garagedeurendivisie van AVZ. Reflex levert vanuit een eigen locatie in Best onderdelen voor rolluiken en sectionaaldeuren.

Suncircle

Bij SunCircle bent u aan het juiste adres voor zonwering. SunCircle biedt u topkwaliteit en daarom krijgt u maar liefst 7 jaar garantie op de zonweringen van SunCircle en een uitstekende service.

 

Klik hier voor de site van Suncircle

Sattler

Sattler, fabrikant van zonweringsdoeken die geschikt voor bijna alle zonweringen. Pure elegantie en tijdloos zijn kenmerkend voor deze stoffen. Ze passen perfect in iedere omgeving en geven een harmonisch beeld.

Klik hier om een indruk te krijgen van de collectie.